Tintelbelle groeit en Isabelle kan helaas niet alles zelf meer blijven doen, al zou ze het wel willen!

Isabelle is heel blij dat vanaf dit seizoen nog een paar docenten actief zijn bij Tintelbelle. Ze stellen zich hieronder even voor:

Hallo! Ik ben Yodel van Gelderen, de moeder van Isabelle. Door mijn jarenlange ervaring als dansdocente en coördinator van een muziek en dansschool kan ik Tintelbelle heel goed helpen bij het maken van voorstellingen en op organisatorisch vlak. Daarnaast geef ik bij Tintelbelle Pilates en Essentrics lessen. Meer hierover op mijn pagina: http://yodelvangelderen.wix.com/workouts  

 

Hoi! Ik ben Elske en ik help Isabelle op vrijdag- en zaterdagochtend. Ik wilde graag bij Tintelbelle komen, want ik hoorde dat het hier onwijs gezellig is: alsof je thuiskomt bij familie. Toen ik langskwam en mee kwam kijken, bleek dat meer dan waar te zijn. De hartelijkheid waarmee iedereen ontvangen wordt en de creativiteit waarmee de lessen gegeven worden, dat is de grote kracht van Tintelbelle. En die kracht wil ik ook graag in het lesgeven. Naast mijn ervaring in de kinderopvang, en op de dansacademie geef ik ook Lindihop, een vrolijke manier van dansen die ik vast ook nog eens aan jullie zal leren! Tot snel!

Hallo! Ik ben Maartje. Een aantal van jullie hebben mij al gezien op de vrijdagochtend, maar vanaf dit schooljaar zal ik Isabelle ook gaan helpen op de maandag, woensdag- en donderdagavond. Ik ga voornamelijk lesgeven aan de Teens en val in als dat nodig is. Ook help ik achter de schermen mee met de planning en organisatie, zodat Isabelle alle tijd en ruimte krijgt om creatief bezig te zijn. Ik zing en speel zelf ook toneel bij de volwassen Tintels en heb hiervoor lesgegeven op middelbare scholen, waaronder het Cambreur College. Door Isabelle te helpen kan ik doen waarvan ik altijd gedroomd heb en gaat ook nog eens mijn organisatorisch en analytisch hartje sneller kloppen ;-). Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in en hoop jullie snel te zien!